Spring til indhold
Hjem » SEO

SEO

SEO

SEO – Search Engine Optimization

SEO danner rygraden i din tilstedeværelse på digitale platforme i form af Logik & Relevans.

Our Mission

SEO er mange forskellige parametre, ingen kender algoritmen nøjagtigt men vi ved hvordan din hjemmeside får en #1 placering i Google. Der er forskellige ting som jeg arbejder med når SEO skal udføres. Her er nogle af de gængse:

seo360 har 3 forskellige parametre som vi udfører SEO på:

 1. Den tekniske del
 2. Den indholdsmæssige del
 3. Den autoritære del

Our Values

 • Crawl tilgængelighed så søgemaskiner kan finde dit indhold
 • Skab godt indhold som svarer på søgeresultaterne
 • Søgeordsoptimering for at tiltrække trafik fra søgemaskiner
 • God brugeroplevelse og hurtig hjemmeside hastighed og up to date udseende
 • Indhold der er værd at dele til at optjene links og mentions
 • Title, URL og beskrivelse for at opnå høj CTR når man ranker
 •  Snippets/schema markup for at skille sig ud i SERP-resultater

Digital kunderejse

Det vigtigste i din virksomheden er vide, vi skaber den viden på baggrund af DATA. Kunderejsen og dens analyse er måde hvorpå du som virksomhedsejer får belyst hvordan dit produkt og eller ydelse bliver solgt på, hvordan kunderne får interesse og hvordan de bliver til kunder og forbliver det. Forstået på den måde! Hvem skal du sælge til B2B eller B2C? Skal du sælge på internettet eller i butik? Hvilken målgruppe har dit produkt, altså hvem er dine kunder? Hvilken arketype er de? Hvor og hvilken kanaler er de på? (Jeg ved at virksomheder har præferencer for deres medievalg), men det er her i går glip af omsætning. Hvis du ikke er der hvor målgruppen er.

Faserne i kunderejsen

 1. Opmærksomhed
 2. Interesse
 3. Begær
 4. Evaluering
 5. Konvertering
 6. Fastholdelse
 7. Genkøb
 8. Mersalg 

Seo & kunderejsen

Det er Google der bestemmer tempi. Men med kvalitets indhold og relevante opdateringer, skaber vi den organiske trafik som din hjemmeside fortjener. Alt dette sker med én SEO aftale, hvor vi skræddersy en løsning som passer netop din virksomhed.

Seo aftale periode

Når vi taler omkring søgeoptimering er det vigtigt at vi indgår et samarbejde, forstået på den måde, at vi begge investerer i “projektet”. Der er ikke noget som går i en lige linje opad. Kunderejsen er med til at bestemme i hvilken retning seo indholdet skal gå. Derfor er en SEO aftale med seo360 minimum 12 måneder. vi har pakker på 36 måneder og har udløses rabat.

I bund og grund skal din hjemmeside være logisk opbygget, samt være relevant i forhold til indhold!

jesperkatz

Jesper Katz

SEO samarbejde

Ikke to virksomheder er ens – Derfor skræddersyr vi en SEO aftale, så den passer din virksomhed. seo360 tilbyder at kommer ud og sidde hos Jer efter behov. Når en virksomhed gerne vil have en SEO aftale, er der typisk flere aspekter som gør sig gældende. Det værende, marketing som har brug for hjælp eller bare det at skabe en identitet på SoMe medier kan være svært. Den visuelle identitet som virksomheden har skal gå igen på alle platforme og skabe synergi. Derfor er der flere muligheder og vi taler om udfordringerne så vi sammen kan finde ud af den bedst løsning for netop din virksomhed.