Spring til indhold
Hjem » Om seo360

Om seo360

OM SEO360

Jesper Stryhn Katz

Om seo360

Jesper Stryhn Katz hedder jeg. Uddannet på CBS og begyndte tilbage i 90’erne i mediebranchen, nærmere betegnet på The Voice, i form af salg af radioreklamer. Der blev skabt nogle gode radiokampagner, fundet på nogle slogans og skabt trafik til en masse butikke, ud over at høre en masse godt musik. Slut 90’erne og start 00’erne trak Sydeuropa og Asien i forhold til at være rejseleder. Jeg lærte hvad service vil sige, og hvor vigtigt det er at have glade og tilfredse kunder. Jeg sluttede min tid i rejsebranchen efter 6 år, hvor jeg bosatte mig i Købehavn.

Mobil transformation

I midt 00’erne var jeg med til at skabe noget teknologi som som gjorde det muligt at lave mobile landingpages (før responsive og flash, faktisk også før iPhone). Systemet/teknologien kunnen også serve banner på mobile sites. Jeg opbyggede et mobil annoncenetværk bestående at alle de førende mediehuse i danmark. JP politikens hus, Berlingske, TV2, Aller Media, Bonnier Publications, Egmont, Børsen samt flere mindre mediehuse. Jeg solgte firmaet i 2012 til en international spiller.
iphone, concert, lights-1836071.jpg

Billeder siger "bare" mere end ord

I 2014 byggede jeg et videoannonce netværk bestående af flere af de største mediehuse i Danmark. Virksomheden hed på det tidspunkt PlayAd Media Group Denmark ApS og var en del af en Svensk virksomhed som var repræsenteret i Skandinavien. Det som denne teknologi kunne var at vise reklamespots men på en dertil bygget hjemmeside. Det betød, at vi for alle virksomheder skulle producere én hjemmeside som beskrev produktet og selve kampagnen, der indgik altid video, tekst, billeder og formularer til opsamling af leads. Alt dette skulle selvfølgelig analyseres med DATA og det skulle SEO optimeres. Firmaet er i dag solgt til en tysk/international virksomhed ShowHeroes Group. Med seo360 er jeg gået skridtet videre og driver i dag et full service digital bureau til SMB markedet.

Mig og mediebranchen

Gennem mit virke i mediebranchen, har jeg været beskæftiget med markedsføring på alle typer af platforme, jeg har med med fra gif. til flash til HTML5. Jeg har udtænkt kampagner for brandt i top 200 virksomheder i Danmark, og har produceret materialet og eksekveret på dette. Igennem de sidste 2-3 år har jeg produceres hjemmesider i WordPress, optimeret disse sider i form af SEO, udtænkt kunderejser for virksomheder og deres digitale platforme og skabt de resultater som de har ønsket. Dette gør jeg i dag med et team af professionelle samarbejdspartnere, vi løser alle former for opgaver, forbundet med det digitale univers.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til seo360

jesperkatz

SEO samarbejde

Ikke to virksomheder er ens – Derfor skræddersyr vi en SEO aftale, så den passer din virksomhed. seo360 tilbyder at kommer ud og sidde hos Jer efter behov. Når en virksomhed gerne vil have en SEO aftale, er der typisk flere aspekter som gør sig gældende. Det værende, marketing som har brug for hjælp eller bare det at skabe en identitet på SoMe medier kan være svært. Den visuelle identitet som virksomheden har skal gå igen på alle platforme og skabe synergi. Derfor er der flere muligheder og vi taler om udfordringerne så vi sammen kan finde ud af den bedst løsning for netop din virksomhed.